Online HRY Zdarma

Vznikl nový herní portál online-hry-zdarma.cz, kde se nachází více než 25 000 online her, které jistě zlepší náladu každému a poslouží k relaxaci například ve škole, v práci nebo i v klidu domova.25 000 her je obrovské množství, které nejste schopni všechny dohrát ani do konce života(nebo ano?). Z hlediska čistého rozumu by to byl nesmysl :)Online hry jsou fenoménem dnešní doby. Však to znáte, jdete po ulici a mládež s notebooky surfuje po internetu, chatují a mimo jiné také hrají hry, například bojové hry nebo brutální hry.

Hold se musíme smířit s dnešní dobou plnou násilí, válek, bojů, brutality, chamtivosti a nenávisti. Všechny dobré lidské vlastnosti pomalu mizí a kdo dnes ještě hraje například sportovní hry? Já doporučuji hrát například www.goodgameempire.eu.

Moc lidí by jsme zřejmě nenašli. Brutální hry jsou ještě relativně v dobré, naleznou se i horší.
Třeba takové casino hry, které jsou schopny manipulovat s myslí člověka a donutí ho začít sázet. Tímto krokem můžete přijít o celoživotní úspory jen kvůli automatům, ruletě, pokeru a dalším. Dobrá a zábavná hra je i Big Farm.

Na závěr bych uvedl, že nejideálnější dnes vyjdou 3D hry, které nás velice přibližují k realitě díky „novodobé“ 3D grafiky, která více člověka vtáhne do děje a osloví.