Rise of Legends

Rise of Nations: Rise of Legends je dlouho očekávané pokračování Rise of Nation, mnohokrát oceněné real-time strategie (RTS) pro Windows. Tato hra z dílny Big Huge Games a Microsoft Game Studios vás zavede do světa, kde proti sobě stojí síly magie a technologie. Čekají vás boje ve stověžatých městech, na žhavých pouštích či vražedně ledových pláních, plných záhadných nestvůr, fantastických strojů i neuvěřitelných čar a kouzel.
Rise of Nations: Rise of Legends představuje v žánru RTS značný krok vpřed. Můžete se těšit například na zbrusu nový 3D engine, působivé herní animace, propracovaný příběh, režim pro více hráčů, rychlé hry a podporu klanů pro tvorbu online herních komunit.
I z malé vísky můžete vytvořit mocnou a výbojnou civilizaci s fantastickou armádou, s níž pak vytáhnete dobývat svět. V bitvách s nepřítelem si plně vyzkoušíte svůj strategický um – můžete využívat formací, ovládání jednotek i hrdinských schopností. Musíte odhalit dávnou minulost své země, sjednotit lid a vést jej do boje proti nepředstavitelné hrozbě.
Hlavní rysy :
– Kampaň na dobytí světa – Conquer the World (CTW). Nesmírně populární kampaň se do hry Rise of Nations: Rise of Legends vrací s mnoha skvělými vylepšeními. Tento herní režim vás zavede do nového světa hrdinů, nestvůr, věrnosti i zrady. Prožijete napínavý příběh, který se táhne přes několik kampaní, s mnoha vedlejšími zápletkami a hrdinskými postavami. Celý trojrozměrný svět, krajina i města se přitom budou měnit podle toho, jak se bude vyvíjet vaše kultura.
– Grafika a zvláštní efekty, jež definují žánr. Rise of Nations: Rise of Legends v sobě kombinuje špičkové technologie a překrásné grafické ztvárnění, jaké jste dosud neviděli. Můžete se těšit na trojrozměrný engine s dynamickým podsvětlením, měnícím se terénem, budovami, které lze bourat, ničivými zemětřeseními a obrovskými armádami, jež se utkají v neuvěřitelně působivých bitvách.
– Inovace v žánru RTS. Rise of Nations: Rise of Legends rozvíjí klasické certifikované prvky jako hranice, zabíjení nepřátel, bitvy velkých armád či budování měst, ale vše pojímá velmi inovativně.
– Modernizované a intuitivní hraní. Aby se vám hrálo co nejlépe, vylepšili Big Huge Games celé rozhraní pro armádu a vyhledávání, takže můžete svou civilizaci řídit bez nutnosti mikromanagementu. Můžete si zahrát krátké dvacetiminutové hry, nebo máte-li rádi klasické RTS, můžete se pustit do delších a spletitějších kampaní.
– Nové možnosti pro hru více hráčů a online. V poslední době se diskutuje o nových aspektech režimu pro více hráčů. Na vysoké úrovni se hra přizpůsobuje těm, kteří nemají čas na čtyřhodinové zápasy – proto byl design uzpůsoben tak, aby se vyplatily i dvacetiminutové hry. Možná se na první pohled jeví jako příliš krátké, ale všichni vývojáři Microsoft a Big Huge Games se maximálně snažili, aby se jednalo o plnohodnotné bitvy a ne pouze o drobné šarvátky.
– Podmanivý a spletitý příběh. Rise of Nations: Rise of Legends vás zavede do fantastického světa, kde musíte odhalit dávnou minulost země, sjednotit lid a vést jej do boje proti nepředstavitelné hrozbě. Malé vísky se rychle změní ve velkolepé civilizace, které se budou dále rozvíjet a jejichž armády se střetnou v krutých bitvách mezi magií a technologií.
Minimální konfigurace :
Windows XP, odzkoušeno na Win 7, procesor 1400MHz, paměť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 4.50GB volno na disku, DVDROM, grafická karta Ati Radeon 9000 a vyšší a nebo nVidia GeForce 3 a vyšší (GeForce 4MX není podporována)

Obrázky: